Tehnologia GERARD

Aluminiu-Zinc vs Zinc-Aluminium vs Galvanizat

Gerard a realizat numeroase lucrări în laborator în cei 50 de ani de experiență. Dar, referitor la utilizarea otelului pentru acoperișuri, contează și expunerea în viață reală a țiglelor. Tehnologia GERARD constă în acoperișuri experimentale care au fost instalate acum mai bine de 30 de ani, pentru o continuă dezvoltare a lor.

Într-o zonă severă din Insula de Nord a Noii Zeelande au fost expuse, au fost montate una lângă cealaltă, țigle fabricate din trei substraturi diferite: oțel galvanizat (100% zinc), zinc-aluminiu (95% zinc și 5% aluminium) și aluminiu-zinc (43,5% zinc, 55% aluminiu, 1,5% silicon). Țiglele galvanizate au trebuit schimbate după 14 ani, iar cele din zinc-aluminiu, după 16 ani.

Țiglele de aluminiu-zinc au rămas în stare bună chiar și după aproape 30 de ani și vor fi foarte bine cotate și în viitor. Țiglele din aluminiu-zinc nu prezintă semne de coroziune a suprapunerilor sau a ariei generale de suprafață, dovedindu-se superioare celorlalte două materiale, în special în zona de suprapunere.

Chiar și în testele de laborator Gerard, oțelul aluminiu-zinc continuă să depășească pe celelalte, fiind cea mai bună protecție pentru țigle. Chiar și cel mai bun producător de oțel galvanizat din lume afirmă că aluminiu-zinc depășește oțelul galvanizat și zinc-aluminiu.

Astfel aveți încrederea că substratul de aluminiu-zinc folosit de GERARD Roofing System asigură o durată de viață lungă a țiglelor sale.

Protecția aluminiu-zinc asigură o rezistență superioară la coroziune care face ca acoperișul dvs. GERARD să reziste cel puțin de două ori mai mult decât acoperișul din oțel cu protecție galfan.

Stratul de bază Gerard

Stratul de baza Gerard

Granulele de piatră sunt stratul de bază Gerard – paznicul invizibil al frumuseții acoperișului dvs! Acest Strat de bază menține și stabilitatea aluminiu-zinc-oțel.

Stratul de bază Gerard a fost dezvoltat de către noi pentru a ajunge la nivelul de excelență din prezent.

Acest strat de bază are capabilitatea de a lipi granulele de piatră de țigle pe întreaga lor durată de viață. Astfel acoperișul Gerard va rămâne frumos și pentru generațiile care urmează, fiind astfel protejat împotriva infiltrării apei și împotriva radiațiilor UV.

Granulele de piatră unice Gerard

Granule de piatra vulcanica Gerard

Granulele de piatră unice Gerard sunt granule de piatră vulcanică din Noua Zeelanda. Acestea conferă acoperișului dvs un aspect estetic irezistibil.

Nu este nicio problemă dacă nu vă place culoarea țiglelor Gerard. Această piatră vulcanică este placată cu ceramică. Stratul de ceramică este confecționat folosind pigmenți naturali, rezistenți la căldură și mătuire, asigurând stratul de culoare durabil. Pigmenții fuzionează în granule la 900 grade Celsius cu un silicat (sticlă) și sistem liant din ceramică.

Prin testele realizate, s-a observat că țiglele Gerard și-au menținut culoarea timp de 30 de ani.

Astfel că acoperișul Gerard vă scutește de griji, protejându-vă casa și, în același timp, menținându-se extraordinar de-a lungul deceniilor.

Acoperirea cu piatră 100% GERARD se datorează proprietăților adezive unice ale stratului de referință. Drept urmare, șindrilele vor rezista pe durata de viață a țiglelor, asigurându-vă un acoperiș frumos timp de decenii.

Structura de aluminiu

Structura de aluminiu

Gerard folosește un ingredient secret: stratul protector de aluminiu-zinc (55% aluminiu, 43,4% zinc și 1,6% silicon) pe structură de aluminiu. Structura de aluminiu face ca țiglele acoperișului metalic Gerard să fie mai ușoare, mai puternice și mai rezistente la coroziune.

Modul în care se fabrică acoperișurile Gerard este unic. Acest aliaj puternic combină protecția sacrificială a zincului, așa cum este utilizat în zincare, cu protecția naturală a barierei din aluminiu.

Astfel că profilele din aluminiu presat GERARD asigură o performanță superioară și o durată de viață semnificativ mai mare decât acoperișurile din aluminiu placate galvanizate sau zinc-aluminiu (95% zinc, 5% aluminiu). Țiglele sunt presate înainte de a fi vopsite sau să fie aplicat stratul de piatră, ulterior sunt introduse în cuptor pentru o mai mare durabilitate. După presare, un strat super dur de polimer acrilic este calcinat pe țiglă, pentru a preveni microfisurile care se pot produce. Ulterior, țiglele texturate sunt finisate cu piatră vulcanică și lac acrilic transparent care asigură un finisaj durabil și estetic.

Contactați-ne pentru o ofertă personalizată pentru un acoperiș Gerard!

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *