7 beneficii ale acoperișurilor Gerard

Trebuie să ne protejăm locuințele. Mai mult decât oricând. În mijlocul unor schimbări climaterice, avem nevoie de un acoperiş care să ne scape de griji pentru locuinţele noastre. Nu un acoperiş de clasă medie, ci unul, care să ţină pasul cu provocările viitorului. GERARD nu se numeşte degeaba acoperişul care te scapă de griji, datorita tehnologiei Gerard. Mai jos sunt 7 beneficii ale acoperișurilor Gerard:

Gerard Rezistenta la grindina 1

Rezistență la grindină

Schimbările climatice extreme pot aduce ploi cu grindină care afectează acoperișul Sistemul GERARD pentru acoperiș este rezistent la pagubele produse de grindină, de până la 30 mm. Chiar și o piatră  cu dimensiunile de 90 mm nu poate găuri acoperișul GERARD, astfel, siguranța noastră la condițiile meteo nefavorabile rămâne intactă.

beneficii ale acoperișurilor Gerard

Rezistență la zgomot

Acoperișul GERARD este excelent în comparație cu alte produse pentru acoperiș din oțel. Impactul redus la zgomot este rezultatul finisajului de piatră texturată și sistemului de prindere, care reduce transmiterea sunetului.

Gerard Rezistenta la incendiu

Rezistență la incendiu

Sistemul de acoperiș GERARD este rezistent la incendiu datorită substratului de oțel neinflamabil și a stratului de suprafață care împiedică chiar și răspândirea flăcărilor. Având țiglele bine fixate în opt puncte, există o mai mică probabilitate ca acoperișul să se prăbușească și nu va permite scânteilor să pătrundă în locuință.

Gerard Rezistenta la gheata si zapada

Rezistență la gheață și zăpadă

Stratul de piatră este încorporat în fiecare profil GERARD. Textura sa dură nu va permite zăpezii să alunece, ci va ține zăpada pe loc până când aceasta se topește natural și fără pericol. GERARD poate rezista unei sarcini de zăpadă și stratul de protecție nu va fi afectat când este expus la gheață și îngheț!

Gerard Rezistenta la vant si furtuna

Rezistență la vânt și furtună

Un uragan de 160 km/h se poate abate asupra dvs., dar acoperișurile GERARD, rezistente la condițiile meteo extreme, pot face față chiar și acestuia! Sistemul de fixare unic, orizontal al GERARD – fixăm panoul orizontal în 8 puncte diferite prin cuie de scândurile acoperișului, astfel că efortul de forfecare produs de vânt este practic eliminat.

Gerard Greutate redusa si rezistenta la cutremur

Greutate redusă și rezistență la cutremur

Fiind de 10 ori mai ușor decât țiglele din beton sau  ceramică, țiglele rezistente la condiții meteorologice extreme pot să facă față chiar și unor cutremure mici. Există situații documentate în care în timpul unui cutremur, case care aveau acoperișuri grele s-au prăbușit, pe când casele de pe aceeași stradă acoperite cu GERARD au rămas intacte sau au suferit avarii minime. Pereții slăbiți pot susține un acoperiș cu greutate redusă, iar țiglele prinse fac un acoperiș puternic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *